Vår transportlösning

Är du i behov av en trygg och pålitlig transportör? Vi har lång erfarenhet av arbete inom transportbranschen och erbjuder transport av dina varor till och från vårat lager. 

I samarbete med Transportcentralen i Halmstad erbjuder vi skräddasydda och säkra fjärr-, distribution och budtransport inom hela Sverige.

Vad innebär vår lösning för dig och ditt företag?

  1. Lång erfarenhet: Är du i behov av fjärr-, distribution eller budtransport? Vi har lång erfarenhet av stycke godstransporter och tempererade transporter men vi har även en bred kompetens inom andra typer av transporter.

  2. Trygg och pålitlig: Din pålitliga och erfarna partner när det gäller säkra leveranser och  transporter.

  3. Flexibilitet och effektivt: Med oss som 3PL-partner kan du snabbt anpassa dig till förändringar, oavsett om det handlar om säsongsvariationer eller en plötslig orderökning.

  4. Personlig service: Vi strävar efter kontinuitet och personlig service där varje kund är lika viktig.

  5. Expertis när du behöver det: Behöver du transport till och från lagret eller har du ett behov av att transporter ditt gods längre? Vi erbjuder smidiga och säkra transporter över hela landet.

Hur underlättar vår lösning er dagliga drift av företaget?

Oavsett om du ställs inför en sista minuten-beställning från en kund eller en oväntat stor order, kan vi som din 3PL-partner hjälpa dig att hantera situationen smidigt och snabbt. Ett av de största fördelarna med att ha oss som din 3PL-partner är att du inte behöver oroa dig för detaljerna kring lagerhyra, anställning av personal eller att sköta transportfordon – det sköter vi åt dig. Om du funderar på att expandera och nå nya marknader, blir processen mycket enklare med oss vid din sida. Du kan undvika stora investeringar i ny infrastruktur och nyanställningar. Dessutom, med hjälp av våra specialiserade lagersystem, ser vi till att allt är i ordning på lagret, minimerar svinn och garanterar att rätt produkt levereras till rätt kund.

Vill du veta mer om vår transportlösning?

Låt oss guida dig till den optimala lösningen för ditt företag. Tillsammans ser vi till att dina logistikbehov möts, oavsett utmaningens storlek.

Lagerbehov? Kontakta oss!

Vi ser fram emot att hjälpa dig och återkopplar till dig inom kort.