Om Spalin Logistics

Spalin Logistics är en modern logistikpartner som vill leverera trygga och säkra lösningar inom 3PL till kunder över hela landet.    

Spalin Logistics är ett helägt dotterbolag till Ekeby Lotstjänst AB. Koncernen är privatägt och har säte i Ekeby utanför Helsingborg. Vi erbjuder ett modernt lager med hög standard och flexibla transportlösningar. 

Genom att erbjuda tjänster där kvalitet, personlighet och kundfokus står i centrum strävar vi efter att alltid överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar.

Jerry Olsson
Angelica Spalin

Vision & affärsidé

Spalin Logistics grundades med en vision om att bli den främsta logistikpartnen i Skåne. Vi vill vara det självklara valet för alla som söker en trygg och hållbar logistiklösning. Detta vill vi uppnå genom att erbjuda enastående service och kvalitet till våra kunder och medarbetare.

Vår affärsidé innebär att på ett personligt plan tillhandahålla flexibla logistik och transportlösningar. Genom att outsourca hela eller delar av logistikhanteringen kan företag fokusera mer på sin kärnverksamhet.

Vi är stolta över att erbjuda en rad specialiserade tjänster inom logistik och transport.

WMS-system

Genom integrerade system förenklas och automatiseras lager- och logistik verksamheten. Ett modernt WMS-system effektiviserar och ger kunderna information i realtid.

Kostnadseffektivt

Spara pengar genom att undvika stora investeringar eller binda kapital i nya lagerlokaler.  Genom att hyra lagerplats betalar du endast för ditt aktuella behov.

Helhetslösning

Vi erbjuder en helhetslösning med allt från bland annat lagerhållning, plock och paketering, emballering till leveranser.

Vår personal

Våra medarbetare utgör kärnan och är vår största tillgång i verksamheten därav lägger vi stor vikt vid att rekrytera och behålla de bästa talangerna.

Vi genomför en grundlig rekryteringsprocess och bakgrundskontroll för att hitta rätt kandidat att matcha med aktuell tjänst.

Vi vill erbjuda en attraktiv arbetsplats och vårt mål är att ha branschens nöjdaste medarbetare som känner trygghet, delaktighet och engagemang i sitt arbete.

Vår kundservice

På Spalin Logistics  värderar vi våra kunder högt och strävar efter att erbjuda en nära, personlig och engagerad kundservice.

Vårt team är alltid tillgängligt för att svara på frågor, erbjuda rådgivning och hitta den bästa lösningen för ditt företags behov.

Kontakta oss idag för att upptäcka hur vi kan hjälpa dig att optimera dina logistikbehov och skapa långvariga, framgångsrika samarbeten.

Tack för att du överväger Spalin Logistics som din logistikpartner.

Hör av dig till oss!

Har du några frågor eller vill du veta mer om oss och vad vi kan erbjuda?