Lagerförfrågan

Här kan du enkelt skicka en förfrågan om att hyra lagerplats och eventuellt behov av transport. Vänligen fyll i formuläret nedan och vi återkommer till dig så snart som möjligt med en offert och bekräftelse på din bokning.

Boka lagerplats eller transport av dina varor hos Spalin Logistics

Tack för att du väljer Spalin Logistics för ditt lagerbehov. Vi ser fram emot att hjälpa och återkommer snarast.

1. Kontaktinformation

2. Bokningsdetaljer

3. Transportsträcka

4. Lastinformation

5. Övrig information

Hyr lastbilschaufför dygnet runt hos Ekeby Lotstjänst

Behöver du professionell, ordningsam och engagerad personal för dina transporter?

Hos  Ekeby Lotstjänst kan du hyra  lastbilschaufförer för bland annat styckegods, kranbil, bulkbil, utlandstrafik, tempererade transporter och anläggningstranporter. För mer info se vår hemsida!

Kompetens

Vår personalstyrka har bred kompetens. Våra chaufförer har förutom körkortsbehörighet C/CE/D/DE behörighet bland annat YKB, ADR, färdskrivarkort och kran behörighet.

Noggrannhet

Att uppmärksamma alla små detaljer spelar en stor roll i vår verksamhet. Noggrannhet är ett av våra viktigaste nyckelord i all vår verksamhet.

Flexibilitet & Kvalité

Prisvärda priser ligger oss varmt om hjärtat i vår prisstrategi. Den avser att erbjuda rätt kombination av kvalitet och god service till ett rimligt pris.

Vad våra kunder tycker

Schenker Åkeri AB
Behar, Transportledare Helsingborg
Läs mer
"Ekeby Lotstjänst AB löser alla våra problem när vi behöver duktiga chaufförer och samarbetet funkar mycket bra."
Sandahls Goods&Parcel
Niklas, Trafikledare Helsingborg
Läs mer
"I ur och skur löser Ekeby Lotstjänst problemen på ett effektivt sätt med yrkeskunniga chaufförer och ett trevligt bemötande."
Upman Transport
Tomas Nilsson, Uppman Transport Helsingborg
Läs mer
"Uppman Transport anlitar ofta Ekebylots till daglotstjänster och nattkörningar. Ekebylots är väldigt duktiga på att sätta "rätt man på rätt plats" och det ät viktigt för oss eftersom vi har lite speciella körningar. Vi upplever att Ekebylots har bra kvalitet på deras chaufförer plus att företaget är mycket duktiga på att få fram personal vid akuta tillfällen. Ser fram mot ett fortsatt samarbete med er."
FjärrMilen AB
Helén Torstensson. FjärrMilen AB
Läs mer
"Vi anlitar Ekeby Lotstjänst AB. Ett samarbete som fungerar klockrent! Med ledning och chaufförer som jobbar proffsigt och säkert, alltid ser möjligheterna och är flexibla. Det är tryggt att veta att Ekeby Lotstjänst framför våra ekipage på bortaplan!"
Västbo Transport AB
Ulrika, Västbo Transport AB
Läs mer
"Snabb återkoppling, stor flexibilitet & med yrkeskunniga chaufförer gör Ekeby lotstjänst till en mycket god samarbetspartner."
Hässleholms Godstrafik
Daniel Olsson
Läs mer
"Ekebylotstjänst är ett företag som verkligen sätter service på en nivå som få. Alltid trevliga chaufförer som inte är rädda för att ta i men även ställa frågor om man ej vet. Kan absolut tänka mig att rekommendera Ekebylotstjänst för andra!"
Föregående
Nästa